top of page
Kennel Inu-Chibi

Kennel Inu-Chibi er et lille køkkenopdræt på hobby basis under Dansk Kennel Klub (DKK).

 

Jeg har gennemgået DKK´s opdrætteruddannelse (i dag kaldet Hundeholderuddannelse).

 

Jeg opdrættede mit første kuld i 2005 og har siden haft et kuld ca. hvert andet år.

 

Det er vigtigt for mig at lave noget aktivt sammen med mine hunde, derfor træner jeg både lydighed og agility med dem i Odder DcH. Jeg prioriterer agility højt, så det bliver også til en træningsaften i DKK Viby.

Da jeg gerne vil have tid til den enkelte hund, har jeg valgt kun at have to eller evt. tre hunde boende hos mig. Derfor benytter jeg mig til tider af udstationering. Dvs. hundene bor hos en familie, som kan give hunden træning og opmærksomhed, og jeg bruger den så til avl.

 

Jeg deltager i så mange agility konkurrencer, jeg har mulighed for, og hundene elsker det.

 

Jeg udstiller også mine hunde så ofte, det kan lade sig gøre. Her møder vi andre med samme race, og vi har det rigtig hyggeligt. En gang imellem udstiller vi også i udlandet.

 

Selvom opdræt ikke er det primære for mig, går jeg ikke på kompromis, men er meget bevidst om, hvad jeg bruger i avlen, og vil gøre alt for, at hvalpene er godt socialiserede og miljøtrænede.

Hos mig er det ikke køberen, der vælger sin hvalp, men mig der udvælger den hvalp, som jeg mener, passer bedst til den nye familie. Det gør jeg ud fra, hvad familien fortæller om deres dagligdag, familie-sammensætning, og hvad hunden skal bruges til. Jeg forventer, at familien besøger hvalpen nogle gange, inden de afhenter den.

 

Udover hundene og jeg selv, består husstanden også af min mand Ivan, som er den, der tager sig af morgen lufteturen. Vores tre børn er fløjet fra reden, men Malene bor i nærheden, så hun kommer gerne og hjælper med hundene, når der er behov for det, og hun er især til stor hjælp i forbindelse med udstillinger. Malene har sin egen hund, som også indgår i avlen.

 

Jeg har gennemgået flg. uddannelser/ kurser:

 

 

bottom of page